Over online opslag

Met het Kaspersky-programma kunt u via de Dropbox-service back-ups van uw gegevens opslaan in een online opslag op een externe server.

Zo gebruikt u een online opslag:

U kunt hetzelfde Dropbox-account gebruiken om gegevens vanaf verschillende apparaten met Kaspersky te back-uppen naar een enkele online opslag.

De grootte van de online opslag wordt bepaald door de provider van de service voor online opslag: Dropbox. Raadpleeg de Dropbox-website voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van de webservice.

Bij het kopiëren van bestanden naar Dropbox maakt het Kaspersky-programma geen onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters in de naam van een bestand en/of de naam van een pad naar het bestand. Daarom maakt het Kaspersky-programma bij het maken van back-ups van bestanden waarvan de namen en/of paden alleen verschillen wat betreft gebruik van hoofdletters en kleine letters, slechts één back-up omdat er anders een conflict ontstaat in Dropbox.